vineri, 24 septembrie 2010

Sebastian în visCoperta e de Tudor Jebeleanu, cartea apare cam într-o săptămână.
La Tracus Arte, după cum se vede, în colecţia "Neo" coordonată de Alexandru Muşina.

23 comentarii:

zum 24 septembrie 2010, 15:47  

vai mie, mi-ai inseninat si mi-ai stricat ziua, 2 in 1! :))))
pentru ca era sa lesin de bucurie cand am vazut ca apare si dupa aia mi-am adus aminte ca tata vine luni, deci n-o sa aiba timp sa-mi ia si mie cartea. uffff!
totusi - ce bine, ce bine, ce bine, bravo! (sper ca asta nu inseamna ca vei sterge blogul, eu am nevoie si de blog)

luiza 24 septembrie 2010, 16:06  

vai!
atîta-s în stare să spun.
(și tocma am cîntat în redacție, la birou, de bucurie. asta: http://www.youtube.com/watch?v=kF97JDa-MB4&feature=channel)

Alexandru 24 septembrie 2010, 16:37  

O, ce veste minunata si ce bucurie, a inceput sarbatoarea si in Canada! Asteptam, asteptam si nu indrazneam sa te intreb cind o sa apara. Iti dai seama, e ca si cum l-am vedea pe Sebastian al nostru cum face primii pasi : )

zum 24 septembrie 2010, 16:49  

da, de-acum trebuie sa avem grija sa nu cada si sa se loveasca prea tare, sa nu ajunga la obiecte ascutite, sa facem cumva sa desfiintam colturile meselor si scaunelor si picioarele lor, de care toata lumea se loveste dar nu vrem sa se loveasca si Sebastian. si cate si mai cate.
si sa vezi cand o sa mai creasca ce de treaba o sa fie :)

Veronica,  24 septembrie 2010, 17:38  

Să-i fie viaţa frumoasă!
Spune-ne, ai făcut modificări faţă de versiunile online? Asta te-a stors sau mai ţii altceva la tainiţă?

Radu Vancu 24 septembrie 2010, 19:35  

Toţi: Vă mulţumesc, mi-aţi făcut ziua (seara, de fapt) aşa de frumoasă, că mă simt vinovat. ("De ce mie atâta graţie?", spunea Walter Rheiner, un expresionist german - cam pe acolo mă simt şi eu acum.)

Zum: Ei lasă, că are Sebastian grijă să nu rămâi fără carte! Oricum, blogul n-o să-l şterg, pentru mine comentariile sunt la fel de importante, ba chiar uneori mai, decât poemaşele. În mintea mea, cartea e întreagă numai cu ele.

Luiza: Îmi place obiceiul ăsta cu fredonatul, Sebastian a început să fredoneze şi el sincron cu varii videoclipuri. (Ca să nu mai spun că şi el, la bucurie, cel mai adesea tot numai "vai!" spune :) )

Alexandru: Hehe, unchiule, se vede treaba că Sebastian în vis e ceva mai lent decât Sebastian din realitate, care a trecut demult de primii paşi, acum fuge nonstop şi (are dreptate Zum) urăsc noncircularitatea obiectelor, prostul lor obicei de a avea colţuri şi protuberanţe, de fapt detest gravitaţia. Însă nu pot sănu recunosc că abia aştept să-l văd pe Sebastian al nostru mergând şi el cătinel-cătinel...

Veronica: Da, sunt ceva modificări, o să vedeţi. Însă de stors m-a stors altceva, a trebuit să scriu vreo douăzeci de poeme în două luni pentru o carte pe care sper să o vedeţi curând. Şi nu ăsta era chichirezul cel mare, ci detaliul că tocmai scriam la altă carte de poeme, şi mi se încurcau poemele în tastatură mai ceva ca lozurile lui Lefter Popescu, de mi-era tot timpul teamă să nu-mi iasă cărţile viţăvercea. :)

ora25 25 septembrie 2010, 00:10  

ceee mă bucur! pot să comentez pe ea cu pixul? :) şi dacă pot, ce păcat că n-o să-mi răspundă :( sau cine ştie? nu m-ar mira!

Radu Vancu 25 septembrie 2010, 01:18  

Bineînţeles că n-ar avea de ce să te mire, sunt sigur că nici una dintre cărţile pe care desenezi tu nu rezistă să nu-ţi răspundă încântată! :)

ora25 25 septembrie 2010, 14:04  

aaa, păi nu, nu e chiar aşa, asta ar fi prima cu care m-aş înnădi la vorbă, un divan are ivan. :)

razvan 28 septembrie 2010, 19:46  

bravo. cand vii in bucuresti? ca vreau sa facem o intalnire la atelierele alea ale mele.

Radu Vancu 28 septembrie 2010, 21:47  

Ora 25: Hehe, apropo de Ivan, în Bulgaria am aflat că pe toţii Ivanii mititei mamele îi strigă Vanku. Ca să vezi cum se înnădesc la vorbă lucrurile!

El Desdichado: Da, sigur că o să fie, o să scriu aici când şi unde.

Răzvan: Vin, cum să nu, însă mai întâi să am cartea, nu?

ora25 29 septembrie 2010, 21:38  

paşol na turbinka, Vanku? :)

Anonim,  5 octombrie 2010, 13:53  

mişto copertă, mânca-ţi-aş !

capricornk13 7 octombrie 2010, 13:02  

:) :) :) trebuie musai sa suni cand vii la Bucuresti si sa ne spui de unde facem rost de carticica! sunt foarte fericita pentru tine - coperta arata excelent

Radu Vancu 7 octombrie 2010, 13:28  

Anonim: Zău că da! :)

Capricornk13: Cred că n-o să vin la Bucureşti înainte de târg, când o să aibă loc lansarea - îţi dau eu de ştire, n-avea grijă. (Azi am vorbit cu Alexandru Muşina la telefon, a ieşit cartea, deci Sebastianul oniric s-a născut azi, nu e Taur, precum geamănul diurn, ci Balanţă.)

zum 7 octombrie 2010, 14:12  

e Balanta ca mine, deci :)
ce ma bucur! (si s-a mai nascut si in zi de Nobel pentru literatura, o fi ceva la mijloc :)))

Radu Vancu 7 octombrie 2010, 15:20  

Zum: Da, Balanţă cum eşti tu şi cum e şi Cami :)
Cât despre Nobel, sunt chiar uluit că i l-au dat lui Llosa - nu pentru că n-ar fi un scriitor mare (e), dar nu credeam că o să-l mai ia aşa curând încă un anticomunist.

zum 7 octombrie 2010, 16:03  

a, pai oamenii astia cu Nobelul adora sa ne faca surprize. deja toata lumea credea ca Llosa o sa fie inca un Mare Scriitor Care N-a Luat Niciodata Nobelul, era dat exemplu in fraze de genul 'bine ca l-a luat X si nu l-a luat Llosa niciodata' :)
asa ca... surpriza!
(de vreo 4 ani ma oftic zilnic ca atunci cand am avut ocazia mi-a fost rusine sa merg sa-i cer autograf. azi ma oftic inzecit :))

capricornk13 7 octombrie 2010, 16:10  

:) acum am aflat aici si ce zice zum de nobel, nu mai trebuie sa-mi raspunda la ea!
@radu: imi pare rau ca nu vii la targ, m-as fi bucurat la un pahar de limonada si un autograf! :)
pai daca zum e balanta inseamna ca ne invartim in jurul zilei ei! :) la multi ani, whenever it is, la multi ani si lui Cami! :)

zum 7 octombrie 2010, 16:40  

@ capricornk13: ti-am raspuns si la mine, te rooog sa citesti.
(vezi ca Radu a zis ca nu vine INAINTE de targ, de unde eu inteleg ca la targ vine, inainte insa nu :P )

multumesc de urari, la multi ani si lui Cami! (nu stiu de ce nu m-am gandit sa zic inainte, eu parca uit si de ziua mea :) )

Radu Vancu 8 octombrie 2010, 21:48  

Zum, Capricorn: Cami vă mulţumeşte pentru urări, şi vi le întoarce cu drag!

Trimiteți un comentariu

Statistici

  ©Radu Vancu - Sebastian în vis - Template by Dicas Blogger.

SUS